Bon estiu! Ens tornem a veure l’1 de setembre

S’acaba juliol, s’acaba finalment un curs 2021-22 carregat de bons moments i a l’Ateneu posem el punt final a aquests mesos intensos abans de les merescudes vacances. Us recordem que romandrem tancats tot l’agost, però l’1 de setembre tornarem a obrir les portes amb moltíssimes propostes per aprendre, formar-nos i fer nous amics als cursos i tallers que tindran lloc del 25 de setembre al 22 de desembre.

Ja podeu trobar el nou programa de cursos i tallers al nostre web, navegar per totes les pàgines i informar-vos en detall del contingut dels tallers, la trajectòria del professorat i els objectius d’aprenentatge marcats per cada curs.

Si teniu qualsevol dubte, ens podeu escriure a secretaria@ateneu.cat i us respondrem a la tornada de les vacances. Hi ha cursos que s’omplen molt fàcilment, així que no dubtis en afanyar-te a fer la inscripció i assegurar la teva plaça. Tenim cursos que duren tot el trimestre, alguns que són només de dues o tres sessions i inclús monogràfics d’un sol dia. Tria el teu i gaudeix aprenent a l’Ateneu!