Mindfulness (presencial o en línia)

Avui en dia que tenim tants estímuls i treballem amb tanta exigència que sovint és difícil concentrar-se en una sola cosa amb la calma necessària. Per afavorir-ho, darrerament s’ha popularitzat molt el Mindfulness o atenció plenaEl seu origen es troba en la meditació budista, però s’ensenya i practica fora de qualsevol terminologia religiosa, en el marc de la més rigorosa psicologia experimental.

L’objectiu d’aquest curs és conèixer i dominar diferents tècniques de Mindfulness per tal de fer una gestió efectiva del temps i de les expectatives personals, i aprendre a conviure amb les nostres emociones per estar més en harmonia amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.

No cal cap coneixement previ per apuntar-s’hi.

Mindfulness per a la vida quotidiana

Recursos pràctics per regular les nostres emocions i pensaments

Dijous de 17.15 a 18.30 h

Del 20 de gener al 7 d’abril

Preu: 101€ (sòcia/soci: 90€)

MONOGRÀFICS

Mindfulness. Tècniques de regulació de l’estrès

Dissabte de 10 a 13 h

19 de març

Preu: 26€ (sòcia/soci: 23€)

Professorat:

  • Marta Díez

Conceptes a treballar:

  • Consciència plena
  • Concentració
  • Relaxació

Marta Díez

Marta Díez

Psicòloga, màster de psicoteràpies basades en mindfulness per la Universitat de Saragossa i màster de psicoteràpies de tercera generació per la Universitat Internacional de València

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.