Ioga Hatha-Vinyasa. Ioga dinàmic

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal.

La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga, segurament el més conegut i practicat d’ells sigui el Hatha Ioga. El ioga Hatha-Vinyasa és un ioga més dinàmic que el Hatha, i per tant, implica fer un exercici més intens, i estan recomanades per a aquelles persones que volen practicar el ioga però d’una forma molt activa físicament.

Tot i ser classes intenses, són respectuoses amb les necessitats de cadascú i per tant tothom hi és benvingut i no cal haver-hi tingut contacte previ amb el ioga.

Ioga dinàmic.

Per evitar contagis, en els cursos presencials caldrà que cadascú es porti la màrfega.

  • Dimarts de 18 a 19 h
  • Dimarts de 19 a 20 h
  • Dimarts de 20 a 21 h

Del 9 d’abril al 18 de juny

Preu: 87€ (sòcia/soci: 77€)

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga
  • Agilitat i força
  • Concentració
  • Forma física

Bárbara Cabezas

Bárbara Cabezas és llicenciada en Ciències de l’activitat física i de l’esport (INEF). Té formació en Pilates, Entrenament personal, body Art i és professora certificada de Ioga Inbound. Actualment realitza, entre d’altres, acompanyaments de Terapia Gestalt, tallers amb escriptura terapèutica i retirs en la natura. És professora de l’Ateneu des de 2024.