Gimnàstica hipopressiva

Les abdominals hipopressives són unes tècniques creades pel Dr. Caufriez, fins ara només utilitzades per fisioterapeutes i ginecòlegs, però que actualment professionals especialitzats en RSF (exercicis hipopressius dinàmics) ensenyen per a la seva utilització com a gimnàstica quotidiana. Aquests exercicis són especialmente recomanats per a dones que han donat a llum fa poc temps o que volen prevenir problemes específics d’incontinència o lumbars.

A més, en fer-se un treball directe sobre el sòl pèlvic i el diafragma, els hipopressius ens poden ajudar també a millorar les relacions sexuals, restrenyiment o la respiració, així com la posició corporal general.

Per evitar contagis, en els cursos presencials caldrà que cadascú es porti la màrfega

Dimarts de 10.30 a 11.15 h

Del 27 de setembre al 20 de desembre

Preu: 92€ (sòcia/soci: 81€)

Treballem la zona del sòl pelvià i la faixa abdominal. Específic per a la incontinència i problemes lumbars

Professora:

  • Mònica Roca Ortiz

Conceptes a treballar:

  • Recuperació forma física
  • Treball del sòl pelvià
  • Treball de la zona abdominal

Mònica Roca Ortiz

És professora a l’Ateneu des de fa més de 10 anys, i porta grups de d’hipopressives a més de Pilates i Pilates post-part. Educadora Corporal. Formada a Stott Pilates en MAT (treball de terra) i certificada amb Pilates Method Alliance (PMA) en MAT & STUDIO (Reformer, Cadillac, Chair & Barril). Acompanyament Familiar.
Formada en Psicomotricitat Infantil i Pedagogia Sistèmica (Institut Gestalt). També treballa a Espai Mònica creat al 2006.