Hipopilates (en línia)

Combinació de de la tècnica de Pilates amb exercicis de gimnàstica hipopressiva.

El mètode Pilates és un exercici de baix impacte la fi del qual és el reforçar la musculatura al mateix temps que millora la postura i la flexibilitat.

Els exercicis hipopressius són una tècnica creada per a activar les fibres del sòl pelvià de manera involuntària. Treballen els músculs abdominals oblic i transvers. La respiració és especialment important per a respectar l’eficàcia d’aquesta activitat, relaxant la tensió física en l’àrea abdominal. Aquesta tècnica és relativament nova i va ser creada en 1980 pel Dr. Marcel Caufriez per a prevenir complicacions del sòl pelvià (com a prolapses i incontinència urinària) i millorar la recuperació de les dones en el postpart.

Com pots observar tots dos comparteixen un mateix objectiu comú: la recuperació del cos a través de la consciència a través de l’alineació del cos, la respiració i la postura.

Aquest curs es realitzarà en línia. Es farà en directe a través d’una plataforma virtual, i serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits.

Dijous de 9 a 10 h 

Del 6 al 20 de juliol 

Preu: 26€ (sòcia/soci: 23€) 

Professora:

  • Mònica Roca Ortiz

Conceptes a treballar:

  • Postura corporal
  • Agilitat
  • Respiració
  • Coodinació

Mònica Roca Ortiz

És professora a l’Ateneu des de fa més de 10 anys, i porta grups de d’hipopressives a més de Pilates i Pilates post-part. Educadora Corporal. Formada a Stott Pilates en MAT (treball de terra) i certificada amb Pilates Method Alliance (PMA) en MAT & STUDIO (Reformer, Cadillac, Chair & Barril). Acompanyament Familiar.
Formada en Psicomotricitat Infantil i Pedagogia Sistèmica (Institut Gestalt). També treballa a Espai Mònica creat al 2006.