Exercici terapèutic

Exercici terapèutic

L’exercici terapèutic és una disciplina sanitària, competència de la fisioteràpia, a través de la qual treballem la tonificació suau, progressiva i de forma específica. Enfortirem totes les parts dèbils del nostre cos alhora que relaxarem les parts més contracturades.

La postura i la tècnica d’execució de l’exercici són molt importants, i s’han demostrat molts beneficis per tractar el dolor músculoesquelètic i prevenir lesions derivades de l’envelliment.

L’objectiu és apoderar l’individu a una participació activa en el seu procés de recuperació. I així obtenir una millora progressiva en les seves capacitats físiques

Cal venir a les classes amb roba còmoda.

Dimarts de 9.30 a 10.30 h 

Dimarts de 10.30 a 11.30 h 

Dimecres 9.30 a 10.30 h (NOU!)

Dijous de 9.30 a 10.30 h 

Del 26 d’octubre al 21 de desembre 

Preu: 95€ (sòcia/soci: 84€) 

Tonificació suau, progressiva i específica

Professor:

  • Marcel Cuesta Ventura
  • Carlos Garrido López-Astilleros

Conceptes a treballar:

  • Tonificació del cos
  • Agilitat
  • Mobilitat articular
  • Flexibilitat

Marcel Cuesta Ventura

Diplomat en fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya des de 2010, amb formació de postgrau i especialització en fisioteràpia esportiva, té una especial inquietud pel que fa a l’anàlisi i la comprensió del moviment humà.

Carlos Garrido López-Astilleros

Diplomat en fisioteràpia des de 2009 i Certificat Oficial d’Osteopatia per la Universitat d’Alcalà d’Henares des de 2015.

Acompanya persones a restablir els patrons de moviment a través d’una combinació de diverses tècniques terapèutiques amb un punt de diversió, per millorar la qualitat de vida.