Exercici terapèutic

Exercici terapèutic

L’exercici terapèutic és una disciplina sanitària, competència de la fisioteràpia, a través de la qual treballem la tonificació suau, progressiva i de forma específica. Enfortirem totes les parts dèbils del nostre cos alhora que relaxarem les parts més contracturades.

La postura i la tècnica d’execució de l’exercici són molt importants, i s’han demostrat molts beneficis per tractar el dolor músculoesquelètic i prevenir lesions derivades de l’envelliment.

L’objectiu és apoderar l’individu a una participació activa en el seu procés de recuperació. I així obtenir una millora progressiva en les seves capacitats físiques

Cal venir a les classes amb roba còmoda.

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Del 7 al 23 de setembre

Dimarts de 9.30 a 10.30 h

Dijous de 9.30 a 10.30 h

Preu: 24€ (sòcia/soci 19€)

Del 28 de setembre al 21 de desembre

Dimarts de 9.30 a 10.30 h

Dimarts de 10.45 a 11.45 h

Dijous de 9.30 a 10.30 h

Preu: 85€ (sòcia/soci: 75€)

Per evitar contagis, en els cursos presencials caldrà que cadascú es porti la màrfega

Tonificació suau, progressiva i específica

Professor:

  • Marcel Cuesta

Conceptes a treballar:

  • Tonificació del cos
  • Agilitat
  • Mobilitat articular
  • Flexibilitat

Marcel Cuesta
Diplomat en fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya des de 2010, amb formació de postgrau i especialització en fisioteràpia esportiva, té una especial inquietud pel que fa a l’anàlisi i la comprensió del moviment humà.