Exercici terapèutic virtual

Amb aquest curs aprendràs a tonificar tot el cos amb les bandes elàstiques, el teu propi pes i molt poc material que puguis tenir a casa. Utilitzarem l’exercici terapèutic com a eina per a planificar i estructurar les progressions, la intensitat i el volum d’entrenament. L’objectiu del curs és aprendre els exercicis amb les tècniques adequades per guanyar força i disminuir la implicació que tenen els símptomes com el dolor i la rigidesa, en el teu dia a dia, respectant sempre els processos fisiològics de curació de les patologies musculars més comuns.

Igualment, l’exercici ens aportarà beneficis en la salut general. Aquest, és un dels components més importants en el tractament de fisioteràpia, juntament amb la teràpia manual i l’educació sanitària. Per aquesta raó, et recomanem que una vegada disposis del material del curs, puguis consultar al teu fisioterapeuta per escollir els millors exercicis per a realitzar.

Finalment podràs fer la teva pròpia rutina, adaptada a les teves necessitats i combinar-la amb altres activitats del teu dia a dia.

Exercicis amb bandes elàstiques i pes corporal

Aquest curs es farà de manera virtual a través de vídeos però amb el suport del professor

Vídeo 1: Introducció i materials

Vídeo 2: Extremitat superior part I

Vídeo 3: Extremitat superior part II

Vídeo 4: Extremitat inferior part I

Vídeo 5: Extremitat inferior part II

Vídeo 6: Exercicis de coordinació

Vídeo 7: Exercicis d’equlibri i coordinació

Vídeo 8: Cos complet

Preu: 20€ (sòcia/soci: 18€)

Com a novetat ara també pots fer el taller Exercici terapèutic virtual: Espatlles, braços i cervicals

Per a persones amb dolor i lesions musculars

Professor:

  • Marcel Cuesta Ventura

Conceptes a treballar:

  • Força
  • Postura
  • Flexibilitat
  • Salut

Marcel Cuesta Ventura
Diplomat en fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya des de 2010, amb formació de postgrau i especialització en fisioteràpia esportiva, té una especial inquietud pel que fa a l’anàlisi i la comprensió del moviment humà.