Cos i salut en moviment

Tonificació, consciència corporal i activitat cardiovascular

 Activitat física que té com objectiu millorar l’estat de forma i salut de persones adultes a través de diferents continguts, tots ells relacionats amb l’activitat física, el coneixement del cos i la millora d’hàbits saludables.

Es desenvoluparà en 4 àmbits de treball que s’aplicaran en les diferents sessions i que aniran variant cada mes amb propostes de músiques i exercicis diferents adaptats a l’edat, nivell, capacitats i a l’estat de forma dels participants.

Es concreta en:

a) Tonificació i condicionament físic: treball de força dels diferents grups musculars mitjançant exercicis, coreografies, tabatas… amb acompanyament musical seleccionat.

b) Conscienciació del cos amb exercicis de respiració, relaxació i propiocepció.

c) Exercicis i activitats amb música on es busca el treball cardiovascular alhora que treballem la memòria, la coordinació, l’equilibri i la flexibilitat

d) Activitat pròpiament cardiovascular que es pot treballar tant a classe com sortint a fer altres activitats relacionats amb el ritme de caminada.

Tonificació, consciència corporal, activitat cardiovascular

Dimecres d’11.45 a 13 h

Dimecres de 18.30 a 19.15 h

3, 17 i 24 de juliol

Preu: 32€ (sòcia/soci: 28€)

Professor:

  • Glòria Madrigal Mir

Conceptes a treballar:

  • Tonificació del cos
  • Agilitat
  • Mobilitat articular
  • Flexibilitat

Glòria Madrigal Mir

Llicenciada en educació física, especialista en gimnàstica rítmica i gimnàstica artística, practicant de running i amb participació en curses de 10 km de distància i mitja marató, amb una llarga experiència, formació i participació en activitats de dansa i desenvolupament conscient del cos.