L’Ateneu parla amb La Transformadora: “Temps de cures”, amb Lídia Martínez

Entrada gratuïta. Recomanable inscripció prèvia en aquest enllaç.

El dimarts 13 de desembre de 19 a 20.30 h acollirem a la sala d’actes una nova activitat del cicle L’Ateneu Parla per aprofundir en el tema de les cures. “Temps de cures” és una xerrada organitzada per la Comunalitat Urbana de Sant Cugat, La Transformadora de Collserola, que serà impartida per Lídia Martínez, membre de La Gresca i de la Comunalitat Urbana de Ripollet.

Amb aquesta acctivitat es pretén aprofundir sobre el concepte de cura, entesa com el conjunt de tasques que produeixen béns i serveis que serveixen per regenerar quotidianament i generacionalment el benestar físic i emocional de les persones, i que es produeixen normalment en circuits d’intimitat i en el marc de les llars.

Es proposaran dinàmiques de grup que busquen generar un espai de reflexió i de participació ciutadana que permeti detectar necessitats, reptes i palanques de canvis entorn de l’àmbit de les cures, tenint en compte els valors de la justícia social, la dignitat, l’equitat i la diversitat.

Introduirem la Xarxa pel Dret a la Cura Digna que s’està formant també a Sant Cugat.

Sobre la Transformadora

La Transformadora de Collserola és un viver d’iniciatives de transformació eco-social, que impulsa actuacions que tenen com a objectiu la informació, formació i sensibilització dels valors de l’Economia Social i Solidària (ESS) i dels béns comuns urbans, així com la creació, acompanyament i reforç de diferents xarxes de suport mutu i d’activitats productives i de creació de valor que enforteixin l’ESS a Sant Cugat.

Ho organitza: La Transformadora

Hi col·labora: Ateneu Santcugatenc

Scheduled Activitats