CANCEL·LAT: La perspectiva de gènere a la història dels titelles

ATENCIÓ!! Aquesta activitat ha sigut cancel·lada

 

Emmarcada dins les activitats de la VI Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc del 5 al 7 de novembre, i fruit de la col·laboració entre Can Ninot i l’Ateneu Santcugatenc, sorgeix aquesta xerrada sota el títol Juguem amb nines. La perspectiva de gènere a la història dels titelles, que tindrà lloc el dijous 11 de novembre a les 20 h a la sala d’actes amb la participació de Tian Cusidó, director de la Mostra, i Marta Esmarats, actriu i titellaire de la Cia. Cacauet Teatre.

L’activitat s’inclou entre la programació amb motiu del 25-N,  Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

 

 

TIAN CUSIDÓ

Tian Cusidó és el mestre de cerimònies de la companyia i del teatre Can Ninot. Llicenciat en direcció escènica i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona amb formació en direcció de cinema i experiència al Regne Unit i Suècia, ha estat becat per l’Institut Internacional del Teatre de la Unesco i l’Institut del  Teatre per a exercir de professional titellaire i ha participat de projectes culturals i educatius amb el prestigiós Dramaten de Suècia, per la cadena BBC al Regne Unit i per múltiples projectes de Catalunya.

 

MARTA ESMARATS

Marta Esmarats va estudiar Art Dramàtic a l’Institut del teatre i magisteri a la UVic. Va completar la seva formació amb estudis de Ioga amb Sadhana, teatre d’ombres a Alemanya i comèdia de l’art a Itàlia, entre d’altres. Acompanyada de la seva veu i el gest, a vegades combinat amb el teatrí d’ombres o de titelles, ha recorregut part de Catalunya i durant 15 anys ha treballat com a actriu amb Rondallaire.
Actualment és actriu a Cacauet teatre, on hi representa espectacles per tots els públics i realitza sessions del conte i formació. Ha participat en varies locucions per material escolar, audiocontes i esdeveniments com ara el Festival de Cinema de muntanya de Torelló 2019. Sempre ha combinat la feina d’actriu amb la docència, i imparteix joc dramàtic i expressió del cos a la UVic, ha fet tallers a la UAB i a la UPC i classes de teatre a l’Institut del Teatre.

 

Scheduled Activitats