Cursos i tallers de benestar - Ateneu Santcugatenc

L’Ateneu Parla: Què és l’alta sensibilitat i com la pots utilitzar a favor teu?

Entrada gratuïta. Necessària inscripció prèvia a www.ateneu.cat/inscripcions

La xerrada es podrà seguir en directe des del nostre canal de Youtube.

El dijous 3 de febrer a les 19 h, a la sala d’actes tindrà lloc aquesta activitat organitzada per l’Associació Catalana de Persones amb Alta Sensibilitat.

Què és l’alta sensibilitat i com la pots utilitzar a favor teu?

Et saturen els estímuls sensorials intensos? Et fixes molt en els detalls del teu entorn? Et contagies fàcilment de l’estat emocional dels altres? Et commouen profundament les arts, com la música o la pintura i et satures fàcilment quan has de funcionar sota pressió? Potser ets una persona amb alta sensibilitat.

Les persones amb aquest tret de la personalitat, descrit recentment en el camp de la psicologia, es caracteritzen per tenir un sistema nerviós central que capta un volum més alt d’estímuls de l’entorn i els processa amb més profunditat que la majoria de la població. S’estima que entre un 15 i un 30% de la població és altament sensible. Aquesta característica diferencial, inicialment neutra, pot constituir un avantatge o a vegades un desavantatge en la nostra adaptació a l’entorn, depenent de diversos factors. 

En aquesta xerrada, Teresa Nandín, presidenta de l’Associació Catalana de Persones amb Alta Sensibilitat i especialista en aquest tret, farà un repàs de tot el que implica ser una persona altament sensible i ens explicarà com, en cas de ser-ho, podem fer-lo servir a favor nostre i treure tot el potencial que ens pot aportar. L’Associació Catalana de Persones amb Alta Sensibilitat (ACPAS) és una entitat sense ànim de lucre, que té com a objectius principals donar visibilitat a aquest tret de la personalitat dins de la societat així com millorar la qualitat de vida de les PAS.

 

Scheduled Activitats
Ateneu Santcugatenc Mapa