L’Ateneu amb la Marató de TV3 per Salut Mental

Ahir es van anunciar les activitats que tindran lloc a #SantCugat amb motiu de La Marató de TV3, que enguany es dedica a la Salut Mental. La vicepresidenta de l’Ateneu, Montse Cusó, va participar a la roda de premsa organitzada per l’Ajuntament per explicar les propostes que s’han fet des del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu.
Com sabeu, aquest novembre hem fet un cicle amb xerrades, cinefòrum i presentacions per recaptar fons i sensibilitzar a la ciutadania. Ens agrada molt la rebuda que han tingut aquestes propostes, però encara ens queden més activitats que tindran lloc el mateix diumenge 19, dia de La Marató.
🎙PROGRAMA DE RÀDIO en directe a Cugat Mèdia a les 11 a la plaça de l’Om amb altres entitats i testimonis en primera persona per debatre i reflexionar sobre aquesta qüestió, presentat per Víctor Palacios. El Club Social de l’Espai de Lleure hi participarà juntament amb Assadegam, taller Jeroni de Moragas i Dapsi. L’acte estarà obert a tota la ciutadania.
 
💊MOSTRA DE TEATRE “PÍNDOLES DE COLORS” a les 18 h a la La Unió Santcugatenca. Amb l’alumnat del taller d’Intercanvi Social del Club Social de l’Espai de Lleure i els Tallers de Teatre Silvia Servan. Entrades: https://p.berrly.com/launiosc/events/6525