Taller de Músiques del món. Els tresors de la tradició oral


Els folklores del món tenen en comú el poder de reunir a les persones, creant un sentiment de germanor, comunitat i gaudi de la vida. A més, aquestes músiques de tradició oral són un pont entre cultures. En aquest taller ens centrarem en el flamenc i la música balcànica.

A través del cos i la veu, aprendrem patrons rítmics i cançons característiques d’aquests pobles en un taller dinàmic i divertit per a tota la família.


Aquest taller està adreçat a persones de totes les edats. No és necessari tenir coneixements musicals.


Dissabte de 10 a 12 

16 de desembre  

Preu: 20€ (sòcia/soci: 10€), 5€ per estudiants de música de la ciutat (inscripció presencial, cal acreditar ser estudiant de música d’alguna escola de Sant Cugat) 


Activitat relacionada: concert de Lina León, dijous 14 de desembre, 19 h a la Cambra de l’Ateneu. Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.


Professorat:

  • Lina León


Lina Leon
Flautista, cantaora y compositora andalusa. Ha experimentat amb diversos estils musicals, des del barroc fins al latin jazz, passant per orquestres simfòniques, d’òpera, tablaos flamencs, companyies de dansa o clubs de jazz.
Professora en la xarxa d’escoles municipals de Madrid, imparteix classe des de fa més de 18 anys en escoles de música i ha treballat en la Orquestre Révolutionnaire et Romantique durant 10 anys, girant per les millors en sales de concert del món. Ha estat solista de l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i ha treballat amb múltiples ensembles europeus i importants figures de la música antiga.