Taller de Cant: ‘Cos, respiració, nota i interrelació’


En aquest taller amb Marc Vilajuana partirem des de l’escolta corporal i dinàmiques de respiració. Tractarem les formes més bàsiques: notes de veu mantingudes, escolta dels harmònics en relació amb el grup i composició improvisada grupal de silenci, so, ressonadors i intervals. Tot influenciat pel recorregut musical de Vilajuana, sobretot per interpretació del cant gregorià.


Aquest taller està adreçat a tothom a qui li agradi cantar. Si es té més experiència i context amb la veu cantada, l’experiència serà més enriquidora.


Dissabte de 10 a 12 

17 de febrer

Preu: 20€ (sòcia/soci: 10€), 5€ per estudiants de música de la ciutat (inscripció presencial, cal acreditar ser estudiant de música d’alguna escola de Sant Cugat) 


MASTERCLASS amb els artistes de La Cambra de l’Ateneu

Dins del cicle La Cambra de l’Ateneu, per on han passat més de seixanta formacions des del 2017, engeguem una nova proposta formativa que preveu l’organització de quatre Masterclass a l’any de la mà d’alguns dels músics que visitaran La Cambra de l’Ateneu.


Activitat relacionada: concert de Marc Vilajuana Solstici i Equinocci. Dijous 15 de febrer, 19 h a la Cambra de l’Ateneu. Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.Professor:

  • Marc Vilajuana

Marc Vilajuana (Mataró, 1997) és cantant líric, ballarí, creador, dramaturg i coreògraf, actor i performer i moltes coses més. Li agrada treballar amb les mans, investigar en la creació escènica com a creador i intèrpret, preguntar i experimentar, fugir de la superespecializtació generalitzada que ens impedeix descobrir que podem aprendre moltes coses. Es mou amb total comoditat per diverses disciplines dins de les arts escèniques: canta, balla, toca i actua, i escriu textos teatrals. L’agrada utilitzar estètiques històriques, el folk, l’art d’arrel com a medi per -des de una visió contemporània- convidar a la germanor, a la pregunta i al respecte cap al medi ambient.