Ara abans de vacances…

Ja falta poc, però encara no toquen vacances… Abans d’aquesta tardana però desitjada Setmana Santa, a l’Ateneu encara tenim algunes propostes per a tu.

Dimecres a les sis de la tarda tenim inauguració de l’exposició de la Glòria Corrons. La santcugatenca torna a exposar a l’Ateneu, però aquest cop s’estrena la sala de la nova seu amb una exposició que porta per títol ‘Aires d’Irlanda’. A les 18 h tindrem inauguració amb l’artista, una mica de pica-pica i un petit concert a dos pianos, un d’ells la pròpia Corrons. No t’ho perdis!

Dijous a les set de la tarda, l’Ateneu Parla. L’associació #OnSónLesDones es presenta a l’Ateneu amb la xerrada ‘On són les dones? Buscant l’opinió de les dones als mitjans’. La conferència anirà a càrrec d’Elena Fonts, dissenyadora, i Fúlvia Nicolàs, periodista (TV3). Coneix-les abans de venir a la xerrada a través de onsonlesdones.blogspot.com.

I ja dissabte, per començar bé la Setmana Santa, torna el Mercat de Pagès. Estrenem parada d’ous i fermentats ecològics amb Cal Ferreric, i aquest dissabte hi seran de visita la gent de Cal Vernet, així que passa’t també a buscar el teu planter per deixar l’hort ben a punt abans de vacances!