Aquest maig, cursos i cultura per a totes!

No t’agradiara acabar el curs aprenent alguna cosa nova? Pastisseria creativaArrossosShiatsu, Catalunya a Amèrica i Amèrica a CatalunyaPlats de fondaAlimentació de carmanyolaKokedamaTaller de pa artesàTast de vi avançatCuina vegetariana per triomfar… els monogràfics que tindran lloc aquest mes a l’Ateneu. Des del nostre web pots ampliar informació de cada taller: contingut, professorat, horari, preus i l’enllaç per inscriure’t i no quedar-te sense plaça!

A més, fem un repàs de les activitats culturals:

El dijous 11 a les 19 h coneixerem el projecte de Pau Lebowski, un artista florestà format al Taller de Músics i al Liceu. Amb el baix elèctric com a instrument vertebrador del seu projecte personal, Pau es passeja pel pop, el jazz i la fusió acompanyat per Joan Carles Marí (Bateria i cors) i Clàudia Bardagí (Piano, sinte i veu).

Aquest divendres 12 a les 19 h parlarem novament sobre els albergs d’acollida tradicional del Camí de Sant Jaume amb Lluís Resina i Berta Baquer. El dimarts 16 a les 19 h acollirem la conferència del tenor Marc Sala sobre Parsifal, de Wagner; el dimecres 17 a les 19.30 serem la seu del debat organitzat per l’APGCC sobre Cultura amb representants del principals grups polítics i el divendres 19 a les 20 h tindrem el primer concert del cicle La Cambra a la fresca al pati de l’Ateneu amb la proposta en clau de jazz d’Èlia Bastida Trio.