Aquest dissabte 26 de novembre l’Ateneu no s’atura!

El Mercat de segona mà, els Mercats de Pagès de Sant Pere i Mira-sol, una cuinada oberta d’aprofitament amb productes de temporada i un sarau de balls folk i balls de plaça centren les activitats que la nostra entitat té previstes per aquest dissabte dia 26. Us les expliquem totes en aquest article.

De segur que no et pots arribar a imaginar les coses que trobaràs al Mercat de 2a mà que organitza l’Ecoateneu a la Rambla del Celler. Vine aquest dissabte de 10 a 18 h i passeja’t entre les més de 60 parades plenes d’objectes que busquen una segona vida. Amb l’objectiu de reutilitzar, reciclar, reduir i reaprofitar, l’Ateneu organitza aquest mercat perquè qualsevol persona pugui vendre tot allò que ja no fa servir. Vols venir?

Si veniu al Mercat de Pagès de la Plaça de Sant Pere a partir de les 11 h la cuinera Laura Torres compartirà receptes i trucs per aprofitar al màxim els aliments de temporada amb productes del Mercat en una cuinada oberta i gratuïta en col·laboració amb Valira, que facilitarà els estris de cuina.

I a partir de les 12 h el pati de l’Ateneu serà l’escenari d’una ballada oberta de Balls folk i balls de plaça. Sota la direcció de Joan Codina i amb l’acompanyament musical de l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, gaudirem d’aquesta activitat on tothom pot venir a ballar o a tocar. I tu, t’animes?