Aquest cap de setmana, cuinada, sarau i fira d’entitats!

Aquest dissabte 28 a partir de les 11.30 h, al Mercat de Pagès que organitza l’Ecoateneu a la plaça de Sant Pere, la cuinera Rosa Montoriol compartirà receptes i trucs per aprofitar al màxim els aliments amb productes del Mercat en una cuinada oberta i gratuïta en col·laboració amb Valira, que facilitarà els estris de cuina.

Cuinarem amb productes de temporada incloent una explicació històrica del plat i els ingredients. Montoriol ens ajudarà a entendre com aprofitar els aliments de casa i del Mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia en aquesta activitat inclosa en el cicle No ho llencis!

Durant tot el matí, al Mercat de Pagès de Mira-sol se celebra la Castanyada amb un taller sobre el Qi Gong i la Tardor, un espai de contes de la castanyera i pintacares per a petits i no tan petits, un dinar de tardor a càrrec de l’Escola d’Hostaleria de Sant Cugat i molt més.

Al mateix temps, a partir de les 13 h a la plaça Octavià l’Ateneu organitza el Sarau, una ballada oberta a tothom emmarcada en la celebració de la Festa de Tardor. Porta el teu instrument i vine a tocar música folk i popular o bé vine a ballar! En col·laboració amb l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.

I diumenge ens trobaràs a la fira d’entitats a la plaça Octavià!