Aprèn aquest estiu amb l’Ateneu

L’1 de juliol comencen els cursos i tallers d’estiu a l’Ateneu i no volem deixar passar l’oportunitat per recordar-vos algunes de les propostes que podreu tastar aquestes quatre setmanes de classe.

Entre les novetats d’aquest programa trobem Animal Flow, un sistema d’entrenament corporal que se centra en la força i la mobilitat i treballa amb el pes corporal enllaçant moviments que imiten els d’alguns animals. També podreu alliberar totes les tensions acumulades durant el curs amb el taller de Risoteràpia. Els més joves tenen ocasió d’aprendre els secrets del Lettering, l’art de dibuixar les lletres, o d’endinsar-se en les cuines del món en el curs Cuina i pastisseria saludable per infants i joves de 8 a 15 anys, a banda dels cursos i monogràfics de cuina per adults, amb moltes propostes fresques per a l’estiu.

Pels que aprofiten l’estiu per aprendre idiomes tenim una àmplia oferta de cursos d’anglès, alemany, portuguès, francès, italià i català… I si marxes de viatge i vols saber com guardar els millors records, et proposem el curs “Fotografia de viatges”.

Tot això i molt més a www.ateneu.cat

Notícies
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa