Mercat Pagès Desembre 2019

Mercat de Pagès (ARA SETMANAL!!)

L’Ajuntament de Sant Cugat ha impulsat un conjunt de mesures per reforçar els punts de venda d’aliments a la ciutat, i de retruc, ajudar a treure pressió al servei que ofereixen els supermercats. És per això que ha autoritzat al Mercat de Pagès que organitza l’Ateneu a donar més servei: ara obrirà cada dissabte i no cada 15 dies com era habitual. Amb aquesta mesura, obrim un espai exterior de venda per descarregar supermercats i tendes i així evitar al màxim el contagi i propagació del COVID-19. Els productors han extremat les mesures de precaució, amb l’ús de guants i gel hidroalcohòlic.

Vine i omple el teu cabàs de productes de temporada, ecològics i de proximitat!

Aquest dissabte 21 de 9 a 14 h a la Plaça de Sant Pere.

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

 

RECOMANACIONS ABANS D’ANAR A COMPRAR:
  • Abans d’anar a comprar, fes una llista amb tot el que necessites per sortir el menys temps possible. Vés-hi sol/a i procura portar les teves bosses, carros o cistells per comprar.
  • Si quan hi arribis hi ha molta gent fent cua et recomanen que mantinguis la distància d’aproximadament 1 metre amb la resta de clients i/o personal de l’establiment. No parlis, estosseguis o esternudis a prop de cap aliment ni persona, i evita, com sempre, tocar aliments que no t’has de de quedar.
  • A l’hora de pagar, si l’establiment o venedor en disposa, fes-ho amb targeta i procura no utilitzar diners en metàl·lic.
  • Recorda que l’abastiment d’aliments està garantit, per tant, no és necessari acumular grans compres que puguin suposar el malbaratament dels aliments.
  • Comprar al mercat, de proximitat i producte fresc, et garanteix una alimentació saludable per a tu i un tracte just amb els productors

Recomanacions coronavirus

Scheduled Activitats
Mercat de Pagès. Plaça de Sant Pere, Sant Cugat Mapa