Mercat Pagès Desembre 2019

Mercat de Pagès novament quinzenal

El Mercat de Pagès que organitza l’Ecoateneu, que durant les primeres setmanes del confinament es va fer setmanal, torna a ser quinzenal. A l’abril ha canviat la data prevista en un principi i es celebrarà l’11 i 25, segon i últim dissabte de mes!

Els productors han extremat les mesures de precaució, amb l’ús de guants i gel hidroalcohòlic. Vine i omple el teu cabàs de productes de temporada, ecològics i de proximitat!

Aquest dissabte 11 de 9 a 14 h a la Plaça de Sant Pere.

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

 

RECOMANACIONS ABANS D’ANAR A COMPRAR:
  • Abans d’anar a comprar, fes una llista amb tot el que necessites per sortir el menys temps possible. Vés-hi sol/a i procura portar les teves bosses, carros o cistells per comprar.
  • Si quan hi arribis hi ha molta gent fent cua et recomanen que mantinguis la distància d’aproximadament 1 metre amb la resta de clients i/o personal de l’establiment. No parlis, estosseguis o esternudis a prop de cap aliment ni persona, i evita, com sempre, tocar aliments que no t’has de de quedar.
  • A l’hora de pagar, si l’establiment o venedor en disposa, fes-ho amb targeta i procura no utilitzar diners en metàl·lic.
  • Recorda que l’abastiment d’aliments està garantit, per tant, no és necessari acumular grans compres que puguin suposar el malbaratament dels aliments.
  • Comprar al mercat, de proximitat i producte fresc, et garanteix una alimentació saludable per a tu i un tracte just amb els productors

Scheduled Notícies Activitats
Mercat de Pagès. Plaça de Sant Pere, Sant Cugat Mapa