Plantilla EDITABLE CURSOS

27/12/2017 -11:0003/01/2018 -12:30

30€ – 36€

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal. La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga, segurament el més conegut i practicat d’ells sigui el Hatha Ioga. Això és degut a que és potser la millor opció per a iniciar-se en el ioga. Tot i que tradicionalment el Hatha Ioga és un exercici físic però també espiritual, s’acostuma a practicar sobretot com a exercici tipus gimnàstica, molt basat en la pràctica de postures del ioga coordinat amb la respiració.

Totes les postures s’adapten a les persones i a les seves possibilitats, per això tothom és benvingut, i no cal experiència prèvia en ioga o altres disciplines.

Durada total: 10 hores

Classes: Dilluns de 9.30 a 10.30 h

Inici curs: 15 de gener

Finalització del curs: 19 de març

Preu: 72€ (61€ per a socis)

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga
  • Agilitat
  • Força
  • Capacitat de concentració