Nou programa de cursos i tallers

El nou programa de cursos i tallers de l’Ateneu ja és al carrer, i ja tenim les inscripcions obertes. Una oferta de més de 200 cursos i tallers que t’oferim del 27 de setembre al 21 de desembre. Com cada any, en tenim per a tots els gustos i per a totes les edats. Per aprendre a cuinar, per fer exercici, per aprendre idiomes, cursos de fotografia, d’humanitats… I a més dels cursos habituals enguany n’oferim més d’una trentena de novetats.

Però saps que enguany ja pots fer la teva inscripció on-line, des de casa i sense cues? Entra a www.ateneu.cat/inscripcions i comprova-ho. Caldrà que facis un registre molt ràpid, i només l’hauràs de fer un cop a la vida, a partir d’aquí ja podràs fer sempre que vulguis inscripcions on-line.

Trobaràs franja de migdia de cursos i tallers, matins, tardes, dissabtes al matí… La casa oberta i oferint ininterrompudament de nou del matí a deu de la nit de dilluns a divendres i de deu a una els dissabtes al matí.  Per qui es pot escapar una estoneta a fer un curs al migdia, per qui arribi tard a la nit, per qui treballa de tarda, de matí… o fins i tot per entre setmana no pot fer res encara ens queden els dissabtes!

Si tens aquest TOT Sant Cugat a les mans ja deus tenir el programa, però si algú ha anat més ràpid que tu, entra a www.ateneu.cat i consulta tota la programació!

Notícies
Ateneu Santcugatenc Map