Mostra film de dones: Programa de curtmetratges

Donem continuïtat a la Mostra de Film de Dones un trimestre més amb la programació gratuïta de dues pel·lícules i un programa de curtmetratges dirigits per dones d’arreu del món que es projectaran l’últim dimarts del mes als Cinemes de Sant Cugat. L’Ateneu organitza aquest cicle, programat per la cooperativa audiovisual Drac Màgic, i que compta amb el suport del Servei d’Informació i Atenció a la Dona de l’Ajuntament (SIAD) i s’inclou en el cicle Enraonar de l’Ajuntament de Sant Cugat.

26 de maig, Programa de curtmetratges 

Suc de síndria, Irene Moray, Espanya, 2019 (20’)

La Bàrbara i el Pol marxen uns dies de vacances. Envoltats de natura i amics, busquen passar-s’ho bé i alhora trobar un espai tranquil on poder gaudir de la seva intimitat. Amb el suport d’en Pol, enmig de la natura, entre llàgrimes i rialles, la Bàrbara sanarà velles ferides i redefinirà la seva sexualitat.

Goya 2019 al millor curtmetratge de ficció i Premi Gaudí 2019 al millor curtmetratge.

 

Amor siempre, Maider Fernández Iriarte, Espanya, 2018. (15’)

Dues generacions, la de l’àvia Gloria i la neta María, separades per 65 anys, protagonitzen aquest petit encontre documental al voltant dels llaços familiars i les relacions afectives entre dones.

 

Elena Universo, Marga Armirall Rotés, Espanya, 2019 (18’)

Quins són els costos que, durant moltes generacions, han patit les dones, subjectes als mandats tan volgudament invisibilitzats de l’heteropatriarcat? Aquesta peça, poètica i reflexiva, recupera els diaris personals de l’àvia de la realitzadora i contraposa les seves confidències amb les filmacions familiars de l’avi. Una peça que sap desvetllar, subtilment, l’existència de dos relats al voltant de la vida comuna, la família i les expectatives de futur que capgiren l’aparent felicitat que mostren les imatges.

 

Entrada gratuïta als Cinemes de Sant Cugat

Ho organitza: Ateneu de Sant Cugat

Hi col·labora: Servei d’Informació i Atenció a la Dona de l’Ajuntament (SIAD)

ical Google outlook Activitats
Avinguda Pla de Vinyet, S/N, Sant Cugat del Vallès Map