Març, mes de la Dona a l’Ateneu

Comença març i s’acosta el dia 8, Dia Internacional de la Dona, que a l’Ateneu sempre ens agrada aprofitar per posar sobre la taula allò que sovint durant la resta de l’any queda darrera de la porta. Volem posar sobre la taula la dona dins del món de la cultura, i ho fem amb 3 activitats.

Aquest divendres dia 2 a les sis de la tarda, la il·lustradora santcugatenca Elizabeth Quito inaugura l’exposició ‘Dones’ a la sala d’actes de l’Ateneu, que es podrà veure fins el proper 27 d’aquest mes.

El dia 8 serà el torn de la música. A les vuit del vespre el quintet femení UNA protagonitza el cicle ‘La Cambra de l’Ateneu’, i interpretaran músiques de llatinoamèrica amb la veu de Carme Canela.

I el dia 15, com ja és habitual a l’Ateneu, taquem la programació especial del Dia de la Dona amb una taula rodona per parlar de Dones i Espai Públic. Ens hi acompanyaran Sílvia Solanas (periodística política de Rac1), Clara Peya (pianista i compositora), Ana Pérez (Ballarina, coreògrafa i artista multidisciplinar) i Maria Gordillo (membre d’Hora Bruixa).

Totes les activitats són gratuïtes i responen al que a l’Ateneu ja portem fent tot l’any: sobre l’escenari de l’Ateneu hi ha passat des de setembre un 50% més de dones que d’homes, i passa el mateix amb les exposicions de 2017 i 2018.

Suma-t’hi, aquest mes no hi pots faltar!

 

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc Map