Dibuix i tècnica al llapis

En aquest taller de dibuix i tècnica al llapis coneixerem les proporcions del rostre i del cos, i les posarem en pràctica amb esbossos i croquis per així començar a donar forma a través de la llum i l’ombra amb l’ajuda del llapis. Aprendrem a fer servir, no només el llapis, sino també la goma com a element de dibuix, o el difuminador, eina imprescindible per a treballar l’escala de grisos.

Dimarts de 19.30 a 21 h

Del 13 d’abril al 15 de juny

Preu: 108€ (sòcia/soci: 95€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Material:

  • Llibreta de dibuix
  • Llapis 2B 6B i altres
  • Difuminador, goma i ganes!

Elizabeth QuitoElizabeth Quito

Il·lustradora. Nascuda a Equador, ja fa anys que resideix a Sant Cugat. És professora de dibuix a l’Ateneu des del 2016 i ha fet, només a l’Ateneu, tres exposicions de dibuix i tècnica al llapis i pastel.