Dibuix i iniciació al color

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Dimecres de 19.30 a 21 h

Del 30 de setembre al 16 de desembre

Preu: 128€ (sòcia/soci: 112€)

Tècniques aquarel·lables

Cal portar:

  • Aquarel·la
  • Retoladors aquarel·lables
  • Llapis de colors aquarel·lables

Vols aprendre a pintar amb aquarel·la ? T’agrada el seu efecte transparent? En aquest curs aprendrem a dominar diferents materials amb tècniques aquarel·lables com retoladors aquarel·lables, llapis de color aquarel·lables i la aquarel·la com eix principal.

Pintarem fruites de temporada com les maduixess, les cireres, les sucoses síndries; els ocells com el colibrí, el flamenc…, arbres florits i flors com la tulipa, i les molt desitjades roses. En definitiva donarem color a les classes d’ iniciació a la pintura.

És necessita tenir nocions de dibuix i pintura

Cal portar aquarel·la, retoladors aquarel·lables i llapis de colors aquarel·lables

Elizabeth QuitoElizabeth Quito

Il·lustradora. Nascuda a Equador, ja fa anys que resideix a Sant Cugat. És professora de dibuix a l’Ateneu des del 2016 i ha fet, només a l’Ateneu, tres exposicions de dibuix i tècnica al llapis i pastel.