Dibuix i iniciació al color

ATENCIÓ!! Aquest curs començarà a distància en les dates programades, i fins que poguem tornar a les classes presencials, es farà en directe a través de videoconferència. Serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits, i en la mateixa hora de classe que teníem prevista.

Els alumnes tindran línia directa amb la professora i serà ella qui es posarà en contacte amb l’alumnat per iniciar les sessions i començar les classes

Dimarts de 19.30 a 21 h

Del 21 d’abril al 16 de juny

Preu: 97€ (sòcia/soci: 85€)

Tècniques aquarel·lables

Nivell avançat. Cal tenir nocions bàsiques de dibuix

Cal portar:

  • Aquarel·la
  • Retoladors aquarel·lables
  • Llapis de colors aquarel·lables

Vols aprendre a pintar amb aquarel·la ? T’agrada el seu efecte transparent? En aquest curs aprendrem a dominar diferents materials amb tècniques aquarel·lables com retoladors aquarel·lables, llapis de color aquarel·lables i la aquarel·la com eix principal.

Pintarem fruites de temporada com les maduixess, les cireres, les sucoses síndries; els ocells com el colibrí, el flamenc…, arbres florits i flors com la tulipa, i les molt desitjades roses. En definitiva donarem color a les classes d’ iniciació a la pintura.

És necessita tenir nocions de dibuix i pintura

Cal portar aquarel·la, retoladors aquarel·lables i llapis de colors aquarel·lables

Elizabeth QuitoElizabeth Quito

Il·lustradora. Nascuda a Equador, ja fa anys que resideix a Sant Cugat. És professora de dibuix a l’Ateneu des del 2016 i ha fet, només a l’Ateneu, tres exposicions de dibuix i tècnica al llapis i pastel.