Art i manualitats (Museu del Còmic)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Dimarts de 9.30 a 11 h

Dijous de 9.30 a 11 h

Del 29 de setembre al 17 de desembre

Preu: 130€ (sòcia/soci: 115€)

Professora:

  • Rubén Sáez

Conceptes a treballar:

  • Recreació d’escenes i figures
  • Habilitat manual
  • Combinació de materials, formes i colors
  • Translació d’idees a la pràctica

Aquest curs sorgeix de la col·laboració entre l’Ateneu Santcugatenc i el Museu del Còmic. Es farà al carrer Castillejos, 52

Les manualitats abasten un ampli espectre de formes i expressions per donar curs a la nostra imaginació.

En aquest curs, per començar, ens ensenyaran a fer quadres en 3D amb escenes quotidianes en miniatures, ideals per decorar la llar o sorprendre amb un regal. Seguirem amb la fabricació de paper maixé per fer figures com animals o figures típiques d’altres cultures, com les catrinas mexicanes. Segons avancen, introduiran altres tècniques i materials.

Rubén Sáez

Il·lustrador i dibuixant professional des de 1992. Ha treballat per a editorials com Santillana o SM, així com per a revistes i ONG.  Ha il·lustrat llibres de text d’educació primària i secundària, contes infantils i juvenils, i també ha publicat còmics. Encara que l’aquarel·la és la tècnica amb la que més li agrada treballar, també utilitza programes d’ordinador, per exemple, per a il·lustracions per encàrrec.