Xerrades de l’Espai Família

L’Ateneu és un espai per a tothom, mai no ens cansem de recordar-ho. I un dels projectes que ho demostra l’Espai Família. Aquest espai és el conjunt de tallers i activitats dedicades a l’educació i la criança dels infants, el benestar de les embarassades, pares, mares i nadons i la salut.

De tallers n’hi ha de tot tipus, des de preparació al part, pilates postpart, ioga per a mares i nadons, per a embarassades o gimnàstica hipopressiva fins a tallers familiars de dansa, manualitats, robòtica o cuina.

Però l’espai família no són només cursos, també ho són xerrades, taules rodones i presentacions de llibres que parlin de l’entorn de l’educació dels infants. I aquest cap de setmana en tenim dues on no hi pots faltar! Aquest divendres dia 16, a les sis de la tarda, Mònica Roca ens parla d’Educació i Escoles, i és que s’acosta el moment de triar escola pels més petits i les opcions són tantes que val la pena conèixer-les bé i aclarir dubtes abans no escollim. Dissabte 17 de febrer, d’11 a 12 del matí, parlem amb Olga Píriz de salut, a la xerrada ‘Aliments per a tenir cura de la nostra microbiota intestinal des de l’entorn maternoinfantil’. Per totes dues xerrades cal inscripció prèvia a secretaria@ateneu.cat, tot i que l’entrada és gratuïta. T’hi sumes?

Notícies
Ateneu Santcugatenc Map