Tastos de vins a l’Ateneu

Des de 2012 l’Ateneu organitza cada mes tastos de vins en col·laboració al Club de Vins Noè, també de Sant Cugat. El passat mes de desembre vam tastar, dins d’aquests tastos, el vi número 200, i aquest mes de febrer hem celebrat el 50è Tast amb la visita del celler número 50 que visita l’Ateneu.

Aquests tastos, que es fan un dijous al mes, consisteixen bàsicament en la visita d’un celler que porta entre 3 i 6 vins seus, els explica i els dona a tastar als assistents. Així hem descobert els secrets de molts cellers i de molts vins, i també n’hem après molt. Però donat l’èxit d’aquests tastos, que fa anys que exhaureixen les places cada trimestre, l’any passat iniciàvem l’Aula del Vi, també amb la col·laboració de Vins Noè.

Aquesta activitat ofereix també un tast al mes, aquest cop els dimecres al vespre, però amb unes característiques diferents: aquí no treballem per cellers sino per temàtiques. En un grup força petit tastem 6 vins guiats per un enòleg, sota algun tipus de temàtica: vins d’alta muntanya vs. cota zero, o bé la criança dels vins, o simplement tastem vins d’una sola varietat.

Consulta la programació d’aquestes activitats de vi i apunta-t’hi!

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc Map