Remeis naturals per a l’hort i el jardí

Dimarts de 17 a 18.30 h

13 i 20 d’octubre

Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)

Professor:

  • Marc Mallol

Conceptes a treballar:

  • Conceptes bàsics d’hoticultura
  • Plagues
  • Remeis casolans i ecològics
  • Tècniques d’horticultura

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Curs monogràfic  per a aprendre a fer remeis naturals per a guarir les malalties tant del hort com del jardí.

És un taller pràctic on veurem les plantes remeieres que tenim al nostre abast  i aprendrem a preparar els remeis i les diferents tècniques que es fan servir per a fer-los.

Tenim un munt de herbes als marges i les rieres que són una medicina natural i poc agressiva amb l’entorn natural, i que ens poden servir per a sanar i controlar les malalties dels vegetals tant al hort com al jardí .

Aprendrem tècniques ancestrals per a prevenir les malalties tals com les rotacions de conreus i associacions de vegetals. Es faran reconeixements visuals de les plantes i es realitzaran els remeis  per a perdre la por a fer servir totes questes eines, que no es fan servir per desconeixement  i que ens poden ajudar molt a mantenir sa el nostre hort i jardí.

Marc Mallol

Enginyer Agrònom de formació, treballa com a professor de  horticultura i  jardineria i té una empresa de Xerojardineria (jardineria  amb baixes necessitats de reg). A més, fa vuit anys  que fa tallers de jardineria, bricolatge i hort  per a col·lectius  en risc d’exclusió social i adolescents.