Treu partit al teu mòbil i la teva tauleta

Cal portar el mòbil i /o la tauleta

En aquest moment no s’ofereixen places per aquest curs. Si estàs interessat contacta amb l’Ateneu escrivint un mail a secretaria@ateneu.cat i t’informarem si el tornem a programar.Professor:

  • Joan Vilalta
  • Axel Cayuela

Conceptes a treballar:

  • Correu electrònic des dels dispositius mòbils
  • Internet i aplicacions
  • Configuració del mòbil i /o la tauleta

Avui en dia resulta gairebé fonamental aprendre a fer servir el mòbil i/o la tauleta.

Amb aquest curs sentarem les bases de tot el que et cal saber per treure el màxim partit al teu mòbil o tauleta Android d’última generació, per tal d’aprofitar-los al màxim, aprenent a fer servir des de les eines més habituals fins a la configuració i personalització del dispositiu, a crear un compte de correu, fer servir la càmera de fotos i introduir-nos en el món del núvol o les aplicacions d’emmagatzematge remot.

Al nivell de continuació aprendràs a connectar el mòbil a l’ordinador per tal de passar-hi arxius com ara imatges o música, o bé connectar-te a internet des de la tauleta amb la connexió del mòbil, descarregar-te aplicacions i mirar de tenir sempre el dispositiu actualitzat o fer còpies de seguretat. Per accedir a aquest segon nicell cap tenir els coneixements bàsics ja assolits.

Joan Vilalta

Joan Vilalta

Joan Vilalta

 

Enginyer electrònic. Formador en noves tecnologies durant 25 anys a l’empresa privada i actualment professor de noves tecnologies a CFGS a l’escola pública.

És professor de l’Ateneu des de 2015

Axel Cayuela

Axel Cayuela

Axel Cayuela

 

A nivell de formació ha estat molt vinculat al món de l’audiovisual i la informàtica, i coneix en profunditat les noves tecnologies, ordinadors, smartphone i tauletes i software i aplicacions sobre edició de vídeo, imatge i fotografia. És professor a l’Ateneu des de 2016.