Introducció a l’Excel (en línia)


Des de portar la comptabilitat domèstica, a fer-te una petita base de dades fins a portar una comptabilitat més complexa i mostrar-la en gràfics. Tot i això i més és el que ens permet el conegut programa Excel.

Amb aquest curs, aprendràs a fer servir el l’Excel, des de zero al nivell inicial fins a saber fer càlculs i taules bastant complexes en un possible nivell 2. Aprendrem a crear fulls de càcul, controlar els formats i donar-li diferents aplicacions a cada dada, les estructures i dissenys de taules, així com les funcions de les fórmules bàsiques. També aprendrem a fer petites bases de dades, endreçar i vincular les dades, així com a fer gràfics o diferents formes de mostrar les dades introduïdes.

És recomanable tenir nocions bàsiques d’informàtica per assistir a aquest curs. Cal tenir el programa instal·lat a l’ordinardor.


Cal tenir coneixements d’informàtica bàsica


Aquest curs es realitzarà en línia. Es farà en directe a través d’una plataforma virtual, serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits


Dijous de 17.30 a 19.30 h

Del 6 al 27 de maig

Preu: 58€ (sòcia/soci: 50€)Professor:

  • Axel Cayuela

Conceptes a treballar:

  • Introcucció a l’excel
  • Taules de càlcul
  • Bases de dades
  • Gràfics

Cal tenir el programa instal·lat a l’ordinador

Axel Cayuela

A nivell de formació ha estat molt vinculat al món de l’audiovisual i la informàtica, i coneix en profunditat les noves tecnologies, ordinadors, smartphone i tauletes i software i aplicacions sobre edició de vídeo, imatge i fotografia. És professor a l’Ateneu des de 2016.