Il·lustració (Museu del Còmic)

Amb la il·lustració aprendràs a gestionar de manera expressiva el dibuix i l’ús del color, mitjançant aquarel·les i tècniques mixtes que t’ajudaran a donar forma a les teves idees.

També t’ensenyaré l’art de l’aquarel·la per capes, així com tècniques en aigualida de tinta xinesa a través l’ús correcte de la llum i ombra.

Cal portar: paper per a aquarel·les, aquarel·les de gamma mitjana i pinzells de gamma mitjana, de puntes número: 0, 2 i 6.

Rubén Sáez

Il·lustrador i dibuixant professional des de 1992. Ha treballat per a editorials com Santillana o SM, així com per a revistes i ONG.  Ha il·lustrat llibres de text d’educació primària i secundària, contes infantils i juvenils, i també ha publicat còmics. Encara que l’aquarel·la és la tècnica amb la que més li agrada treballar, també utilitza programes d’ordinador, per exemple, per a il·lustracions per encàrrec. 

Pau Ricart

Dissenyador freelance i Il·lustrador amb més de 20 d’anys d’experiència, combina la seva feina com a dissenyador web amb projectes d’il·lustració professionals i personals. Ha editat 2 llibres: ABCdario Tsa’fiki i L’Illa del Cacau.  

Crea il·lustracions editorials i contingut per a pàgines web i xarxes socials. Compagina la il·lustració tradicional amb les tècniques digitals. 

Aquest curs sorgeix de la col·laboració entre l’Ateneu Santcugatenc i el Museu del Còmic. Es farà al carrer Castillejos, 52

De 8 a 12 anys:

Dimarts de 17.30 a 19 h

Dissabte de 9.30 a 11 h

Del 12 d’abril al 19 de juny

Preu: 110€ (sòcia/soci: 97€)

Professors:

  • Rubén Sáez i Pau Ricart

Conceptes a treballar:

  • Figura humana
  • Moviment
  • Paisatges
  • Ús del color

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.