Il·lustració (Museu del Còmic)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

De 8 a 12 anys:

Dissabte de 9.30 a 11 h

Del 19 de gener al 25 de març

Preu: 110€ (sòcia/soci: 97€)

Professora:

  • Rubén Sáez

Conceptes a treballar:

  • Figura humana
  • Moviment
  • Paisatges
  • Ús del color

Aquest curs sorgeix de la col·laboració entre l’Ateneu Santcugatenc i el Museu del Còmic. Es farà al carrer Castillejos, 52

Amb la il·lustració aprendràs a gestionar de manera expressiva el dibuix i l’ús del color, mitjançant aquarel·les i tècniques mixtes que t’ajudaran a donar forma a les teves idees.

També t’ensenyaré l’art de l’aquarel·la per capes, així com tècniques en aigualida de tinta xinesa a través l’ús correcte de la llum i ombra.

Materials a utilitzar: paper per a aquarel·les, aquarel·les de gamma mitjana i pinzells de gamma mitjana, de puntes número: 0, 2 i 6.

Rubén Sáez

Il·lustrador i dibuixant professional des de 1992. Ha treballat per a editorials com Santillana o SM, així com per a revistes i ONG.  Ha il·lustrat llibres de text d’educació primària i secundària, contes infantils i juvenils, i també ha publicat còmics. Encara que l’aquarel·la és la tècnica amb la que més li agrada treballar, també utilitza programes d’ordinador, per exemple, per a il·lustracions per encàrrec.