Rus: llengua i cultura


En aquest curs aprendrem els fonaments de la llengua russa. Començarem aprenent l’alfabet ciríl·lic per llegir i escriure i aprendrem a donar i demanar informació bàsica. 

Paral·lelament, descobrirem la cultura russa basant-nos en els interessos dels alumnes (tradicions, pel·lícules, cançons, monuments, etc.) D’aquesta manera, farem una aproximació integral a la llengua i la cultura que ens servirà per a adquirir vocabulari i estructures usades en l’àmbit d’interès del grup.


Introducció (segona part)

Dilluns de 19 a 20 h

Del 12 d’abril al 14 de juny

Preu: 59€ (sòcia/soci: 52€)


Professora:

  • Xènia Lorente

Conceptes a treballar:

  • L’alfabet ciríl·lic. 
  • Els casos del rus. 
  • Expressions quotidianes bàsiques. 
  • Cultura i societat russa (tradicions i festes nacionals). 


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.


Xènia Lorente

És graduada en Traducció i Interpretació i una apassionada de les llengües. Va viure dos anys a Moscou durant els quals va cursar un màster en Relacions Internacionals i va treballar en una agència de notícies estatal russa.