Portuguès

Portuguès a l'Ateneu

Portuguès 0

Dimarts d’11.45 a 13.15 h

Del 29 de setembre al 15 de desembre

Preu: 105€ (sòcia/soci: 92€)

Portuguès 1

Dimarts de 10 a 11.30 h

Del 29 de setembre al 15 de desembre

Preu: 105€ (sòcia/soci: 92€)A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Professora:

  • Laura Sousa

Conceptes a treballar:

  • Vocabulari
  • Gramàtica
  • Expressió oral
  • Lectura i comprensió escrita

El curs de portuguès és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen aprendre o perfeccionar la llengua així com la cultura lusòfona.

Al grup de portuguès inicial t’introduïm en la llengua a través de diverses dinàmiques divertides: aprendrem a saludar-nos i com preguntar el nom, origen i o dedicació professional. Així començarem a conèixer els temps verbals i posarem en pràctica diàlegs senzills que ens ajudaran a poder-nos comunicar en situacions quotidianes.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat.

Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Aquí tens la taula que diu quin curs et correspon:

PortuguèsTest de nivellMECR
Portuguès 00-20A1
Portuguès 120-40A2

Laura Sousa

Laura Sousa

Laura Sousa

Professora de portuguès amb doble nacionalitat: tot i que va néixer a Espanya, ha viscut a Portugal fins al 2016. Llicenciada en Educació amb un post-màster en Psicologia Educacional del ISPA Lisboa.

Enguany treballa com a professora/traductora de portuguès a empreses ibèriques i multinacionals, i a partir d’aquest any també al Ateneu.