Lisons ensemble. Lecture accompagnée

Llibres a l'Ateneu

Lecture accompagnée


Dimarts 20 a 21 h
Dimecres 10.30 a 11.30 h

Del 21 d’abril al 17 de juny

Preu: 55€ (sòcia/soci: 48€)Professores:

  • Annick Beauvois

Conceptes a treballar:

  • Vocabulari i gramàtica
  • Frases fetes i expressions
  • Pràctica de la lectura en francès
  • Pràctica de la conversa en francès

El taller Lisons ensemble és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que ja parlen francès amb un bon nivell i que volen perfeccionar la seva pràctica llegint i conversant, tot posant-ho en pràctica amb la lectura compartida de novel·les.

Les classes són interactives. Com treballem en grups reduïts, es pot posar en pràctica fàcilment l’expressió oral, i practicar. La lectura dels llibres proposats normalment es fa a casa, pautada per capítols, i durant la sessió setmanal es posen en comú impressions sobre la lectura, tant a nivell d’argument com de llengua, sempre parlant-ho en francès.

Per fer aquest curs cal un nivell mínim B1/Superieur. Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell.

Annick Beauvois

Professora de francès, nascuda a Arras, al nord de França. Llicenciada en filologia per la Universitat de Lille III i la Sorbone de París, així com de Traducció i interpretació d’idiomes per l’Universitat Autònoma de Barcelona, és professora de l’Ateneu des de fa més de 10 anys. També ha treballat com a traductora i docent a escoles de turisme i empresarials a Barcelona.