Italià conversa


Nivell mínim A2

Dijous de 9.45 a 11.15 h

Del 21 de gener al 25 de març

Preu: 88€ (sòcia/soci: 77€)Valeria Batistini

Italiana i redactora de continguts web amb àmplia experiència com a professora d’italià, anglès i reforç escolar. 

Apassionada de la comunicació i el cinema. Escriu també erevistes i fòrums web i té experiència en traducció i màrqueting.

Impartirà el grup de dijous a les 9.45 h


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Si la situació ho exigeix, les classes presencials s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia, que seran personalitzats i exclusius per als alumnes inscrits. Les classes es faran en directe per videoconferència i l’alumnat disposarà d’una plataforma per poder comunicar-se amb el professorat e intercanviar material i exercicis.


Professora:

  • Valeria Batistini

Conceptes a treballar:

  • Vocabulari
  • Gramàtica
  • Expressió oral

El curs d’italià conversa és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen perfeccionar la llengua italiana, així com el coneixement de la seva cultura, sobretot pel que fa la parla, l’accent i la pràctica de la conversa.

El curs té una dinàmica de grup i les classes són interactives. Com treballem en grups reduïts, es pot posar en pràctica fàcilment l’expressió oral, i practicar la conversa en grup.

Per fer aquest curs cal un nivell mínim A2. Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell.