Remise à niveau grammaticale


Nivell requerit: A2 / Élémentaire avancé

Nivell 1: Dijous de 12.30 a 13.30 h

Nivell 2: Divendres d’11 a 12 h

Del 23 d’abril al 18 de juny

Preu: 55€ (sòcia/soci: 48€)Professora:

  • Annick Beauvois

Conceptes a treballar:

  • Curs especialment dedicat a la revisió de gramàtica
  • Llengua i vocabulari
  • Expressió oral

Els cursos de francès són cursos per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen perfeccionar el coneixement i la pràctica de la llengua francesa, així com el coneixement de la cultura francòfona.

El curs té una dinàmica de grup i les classes són interactives. Com treballem en grups reduïts, es pot posar en pràctica fàcilment l’expressió oral o els petits diàlegs entre companys. Aquesta dinàmica fa que el curs sigui molt motivador per als aprenents.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat. Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Per fer aquest curs cal un nivell mínim A2/Élémentaire avancé.

Aquest taller està especialment pensat per aquelles persones que volen fer una revisió de gramàtica a fons.

Annick Beauvois

Professora de francès, nascuda a Arras, al nord de França. Llicenciada en filologia per la Universitat de Lille III i la Sorbone de París, així com de Traducció i interpretació d’idiomes per l’Universitat Autònoma de Barcelona, és professora de l’Ateneu des de fa més de 10 anys. També ha treballat com a traductora i docent a escoles de turisme i empresarials a Barcelona.