Francès conversa


Dimarts de 19 a 20 h

Preu: 55€ (sòcia/soci: 48€)

Dijous d’11 a 12.30 h     GRUP NOU!

Divendres de 9.30 a 11h

Preu: 80€ (sòcia/soci: 70€)

Del 21 d’abril al 19 de juny

Nivell requerit: B1 / SuperieurProfessores:

  • Annick Beauvois

Conceptes a treballar:

  • Vocabulari
  • Gramàtica
  • Expressió oral

El curs de francès conversa és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen perfeccionar la llengua francesa, així com el coneixement de la cultura francòfona, sobretot pel que fa la parla, l’accent i la pràctica de la conversa.

El curs té una dinàmica de grup i les classes són interactives. Com treballem en grups reduïts, es pot posar en pràctica fàcilment l’expressió oral, i practicar la conversa en grup.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat. Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Per fer aquest curs cal un nivell mínim B1/Superieur.

Annick Beauvois

Professora de francès, nascuda a Arras, al nord de França. Llicenciada en filologia per la Universitat de Lille III i la Sorbone de París, així com de Traducció i interpretació d’idiomes per l’Universitat Autònoma de Barcelona, és professora de l’Ateneu des de fa més de 10 anys. També ha treballat com a traductora i docent a escoles de turisme i empresarials a Barcelona.