Anglès conversa


Dimarts de 20 a 21.30 h
Dimecres d’11.30 a 13 h
Dijous de 10 a 11.30 h

Del 21 d’abril al 18 de juny

Preu: 80€ (sòcia/soci: 70€)Professorat:

  • Gillian Randall
  • Jan Brożyński

Conceptes a treballar:

  • Fonètica
  • Vocabulari i gramàtica
  • Pràctica de la conversa en anglès

El curs d’anglès conversa és un curs pensat per a persones que parlen anglès i volen perfeccionar la pràctica oral, a través de la conversa en grup.

Les classes són interactives. Com treballem en grups reduïts, es pot posar en pràctica fàcilment l’expressió oral, i practicar.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat. Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Per fer aquest curs cal un nivell mínim B1 / Intermediate o B2/Upper intermediate, segons el grup de conversa.

Gillian Randall

Gillian Randall

És professora de l’Ateneu des de fa més de 10 anys. Anglesa de naixement, imparteix grups de llengua anglesa, així com coordina el grup de book club de l’Ateneu

Jan Brozynski

Jan Brożyński

Professor d’anglès. Durant els últims deu anys ha estat involucrat en activitats d’educació formal i no formal a diversos països d’Europa, principalment a Polònia, Alemanya, Espanya i Itàlia. Autor de publicacions en el camp de les innovacions educatives i en el treball amb joves. És un amant del disseny gràfic i la cultura popular de Catalunya