Alemany


ALEMANY 0
Dimarts d’11.30 a 13 h

ALEMANY 1
Dimarts de 10 a 11.30 h

ALEMANY 3
Dimecres de 16.15 a 17.45 h

Del 21 d’abril al 17 de juny

Preu: 80€ (sòcia/soci: 70€)Professorat:

  • Astrid Kluska
  • Rolf Halberstadt (grups inicials)

Conceptes a treballar:

  • Vocabulari
  • Gramàtica
  • Expressió oral
  • Lectura i comprensió escrita

El curs d’alemany és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen aprendre o perfeccionar la llengua alemanya, així com la cultura del país.

Al grup d’alemany inicial t’introduïm en la llengua alemanya a través de diverses dinàmiques divertides: aprendrem a saludar-nos i com preguntar el nom, origen i o dedicació professional. Així començarem a conèixer alguns temps verbals i posarem en pràctica diàlegs senzills que ens ajudaran a poder-nos comunicar en situacions quotidianes, com ara demanar begudes en un cafè o comprar queviures al mercat. Al final del curs arribem a un nivell d’alemany que permet moure’s amb lleugeresa per Hamburg, Munich o fins i tot Palma de Mallorca.

Durant els nivells posteriors aprofundirem en la gramàtica a través de la pràctica de la conversa i exercicis per no pedre gramàtica o bé llegir textos més complicats per ampliar vocabulari.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat.

Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Aquí tens la taula que diu quin curs et correspon:

Idioma (nivells Ateneu)Test de nivellMECR
Alemany  0
Alemany 1A1A1
Alemany 2A1 alt- A2A2
Alemany 2 +A2-altA2
Alemany 3B1B1
Alemany 3 + / conversaB2B2

Astrid Kluska

Alemanya de naixement, és professora d’alemany des de 1995. Té el Certificat de Aptitud Pedagògica i serveis socioculturals i a la comunitat, Formació Professional de la Universitat Autònoma de Bellaterra, i també ha treballat de traductora d’alemany. A més, és Diplomada en Treball Social per la Fachhochschule für Sozialarbeit, Dortmund, Alemanya.

Rolf Halberstadt

Rolf Halberstadt

Rolf Halberstadt

Natural d’Stuttgart, al sud d’Alemanya. Llicenciat en filologia castellana i història a la Universitat d’Hamburg i format com a professor d’alemany per a estrangers a la central alemanya de International House a Freiburg, des de 2003 viu primer a València i després a Barcelona, i imparteix classes d’alemany per a agències i centres cívics.