El Cugatenc: formatgeria ecològica

Consum responsable. Formatges ecològics al Mercat de Pagès de l’Ateneu

El diari digital El Cugatenc publica entrevistes periòdicament a la secció Consum responsable, patrocinada per l’EcoAteneu, el segell de projectes de l’Ateneu que s’emmarquen en la sostenibilitat. L’objectiu és fomentar un consum responsable i conscient des d’una perspectiva ecològica, energètica i de reducció de residus.

El passat 6 d’agost, i dins d’aquesta secció, El Cugantenc publicava una entrevista a Teresa Caelles, propietària de l’Aubaguetaque cada dissabte de Mercat de Pagès a Sant Cugat ens porta el formatges ecològics que produeixen amb la llet de les seves cabres al muncipi de Biosca, a la Segarra.

El que mengen els nostres animals és ecològic. Traiem a pasturar les cabres allà on l’herba és ecològica. No poden anar a qualsevol tros, ha de ser un en què no s’hagin abocat ni fertilitzants ni pesticides. Ens ho fem tot nosaltres, som productors i artesans ecològics. La producció ecològica i de proximitat els ha portat a ser uns dels paradistes del Mercat de Pagès de l’EcoAteneu. 

Llegeix l’entrevista completa a El Cugatenc.

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa