Estimats Reis Mags…

Aquest 2017 hem sigut molt bons. Hem programat gairebé 700 cursos i tallers, acollint a més de 3500 alumnes durant tot l’any, oferint horaris cada cop més amplis, per tal que tothom pugui gaudir dels tallers, fins i tot a les nits d’entre setmana i els dissabtes al matí.

Enguany, a més, hem tornat a programar música en directe, amb dos cicles de música que hem tancat amb un èxit d’assistència absolut; però sobretot, havent respòs a una demanda dels veïns i veïnes del barri, que volien programació cultural de proximitat i en horaris conciliadors. I clar, per suposat continuem muntant exposicions d’artistes locals cada més, presentacions de llibres i conferències sobre temes socials.

També hem consolidat un nou projecte d’horts urbans i ja hem assentat les bases per ampliar-lo de cara a 2018, per què cada cop més gent pugui participar d’un projecte de cultiu col·lectiu ecològic a la nostra ciutat.

I no ens oblidem del Català per a tothom, els Joves Jubilats, l’Espai de lleure o els Tallers d’Estudi Assistit, que són tots els projectes socials que tenim a l’Ateneu i que busquen atendre les necessitats de la ciutat sense fins lucratius.

Per això us volem demanar un 2018 ple de cultura, projectes socials i mediambientals per a l’Ateneu, els nostres socis i els nostres usuaris. I volem viure en una ciutat que sigui cada cop més participativa i que vulgui créixer amb nosaltres a nivell cultural i social. Signat: l’Ateneu.

Notícies
Ateneu Santcugatenc Map