Ioga amb nadons

Espai família a l'Ateneu

ATENCIÓ!! Aquest grup ha estat reprogramat degut a les mesures de confinament preventives a causa de la COVID-19. Aviat informarem de les noves dates

Dijous de 10.30 a 11.30 h

Del 23 d’abril al 18 de juny

Preu: 69€ (sòcia/soci: 60€)

Professora:

  • Isolda Rocamora

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga adaptades
  • Recuperació del sòl pelvià
  • Agilitat
  • Treball del vincle mare-nadó

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal. La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga. Totes les postures s’adapten a les persones i a les seves possibilitats, per això tothom és benvingut, i no cal experiència prèvia en ioga o altres disciplines.

En aquest espai es treballarà conjuntament adult i nadó. En una primera part de la classe es treballa la relaxació, es fan estiraments per a l’adult a través de postures de ioga. I hi ha una altra part de la classe dedicada al nadó, fent diferents postures o moviments, per ajudar-lo a enfortir i desenvolupar diferents sistemes. A la tercera part de la classe adult i nadó fanun treball de relaxació conjunt.

Isolda Rocamora

Isolda Rocamora

Isolda Rocamora

És professora de ioga a l’Ateneu des de fa més de 10 anys, i porta els grups de Ioga Salut, Ioga Hatha i els grups de Ioga de l’Espai Família, el de mares i nadons i el d’embarassades.