Embaràs, part i postpart en parella

Professora:

  • Isolda Rocamora
  • Col·labora Jordi Sanz, pare i terapeuta corporal 

Conceptes a treballar:

  • El part
  • El pospart
  • El nadó i la família

Dissabte de 10 a 13 h

28 de novembre

Preu per parella: 25€ (sòcia/soci: 22€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

El moment del part, i post-part, suposa un canvi a tots els nivells en l’entorn familiar, però també des del punt de vista personal i de parella. Apareixen noves emocions i sensacions, dubtes i necessitats.  

En aquest taller trobareu eines d’acompanyament del part i postpart. Per entendre millor les necessitats de la mare. Eines per millorar la comunicació dins de la parella. Com gestionar l’entorn familiar, informació pràctica sobre el part, postpart, lactància 

El part

Eines pràctiques per a la mare per a poder gaudir l’experiència amb plenitud i amb la màxima informació. Eines pràctiques per a la parella per acompanyar la mare al moment del part. 

Postpart

Entendre la nova situació i els canvis hormonals de la mare tant per a ella com per a la parella. Entendre la part emocional, noves emocions i sensacions entre la parella i amb el nadó. 

 El nadó i la família 

Poder concretar de quina manera voleu viure els primers moments amb el nadó. La nova família creada i els familiars. Límits i respecte de l’entorn. 

Isolda Rocamora

Isolda Rocamora

Isolda Rocamora

És professora de ioga a l’Ateneu des de fa més de 10 anys, i porta els grups de Ioga Salut, Ioga Hatha i els grups de Ioga de l’Espai Família, el de mares i nadons i el d’embarassades.