Yiyo y paliyo

Espectacle de bombolles de sabó: Yiyo i paliyo

Horari: Dissabte 31 d’octubre a les 12 h

Entrada gratuïta al pati de l’Ateneu

Recomanat per a totes les edats.

Yiyo i Paliyo, un clown i un mico irreverent, us conduiran en un fantàstic viatge de jocs de màgia, circ i humor. Però sobretot jugaran amb bombolles gegants, bombolles que reboten, bombolles de passeig, raïms de bombolles i per als més afortunats, la possibilitat d’entrar en una gegantesca bombolla de sabó.

Trecalet Teate, amb més de 20 anys d’experiència compartint alegria i cultura per places, escoles i teatres d’Itàlia, Espanya, Mèxic o França, és una companyia de teatre i titelles que fusionen la passió per l’art com a canal de comunicació i expressió amb la vocació que senten per la infància i la necessitat de trobar formes més pròximes, sinceres i respectuoses amb les quals acompanyar els nens i nenes en els seus processos de creixement i aprenentatge. Volen aportar la seva mirada respectuosa cap a la infància, i creuen en les seves capacitats de descobrir per si mateixos el món.

Entrada gratuïta. Necessària inscripció prèvia, disponible a www.ateneu.cat/inscripcions des d’una setmana abans de l’espectacle

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

Amb el suport de: Centre Oest – Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

ical Google outlook Activitats
Ateneu Santcugatenc Map