Xerrades Espai Família: Com preparar-nos per l’adolescència dels nostres fills i filles?

Entrada gratuïta. Necessària inscripció prèvia, disponible a www.ateneu.cat/inscripcions des d’una setmana abans

INFORMACIÓ IMPORTANT

Degut a la nova normativa, tot i ser una xerrada gratuïta, caldrà reservar entrada amb antelació a través de la plataforma web de  l’Ateneu www.ateneu.cat/inscripcions. La xerrada es farà respectant les mesures necessàries entre seients i amb aforament limitat a 24 persones. Les entrades es podran reservar des de 1 setmana abans de l’activitat (29 d’octubre), exceptuant les persones sòcies de l’Ateneu, que ho podran fer des de 1 setmana + 2 dies abans (27 d’octubre). Un cop esgotades les reserves s’iniciarà una llista d’espera. És obligatori l’ús de mascareta per part del públic.

 

Tercera sessió del cicle “Educar amb consciència” que cada mes aprofundeix en una temàtica relacionada amb l’educació de la mà de Marta Butjosa, mare, educadora, terapeuta i escriptora.

Com preparar-nos per l’adolescència dels nostres fills i filles?

L’adolescència és una etapa temuda pels progenitors. La seva arribada ens demana, un cop més, que com a adults ens transformem per acollir els canvis que viuen els nostres joves. Viure l’adolescència dels nostres fills i filles és l’ocasió per convertir-nos en la millor versió de nosaltres mateixos. En aquesta xerrada, descobrirem què necessiten els nois i les noies de nosaltres.

 

Marta Butjosa Roca és professora de secundària en actiu. Terapeuta Gestalt. Autora del llibre Educar amb consciència (acompanyar els infants des de l’autoconeixement), Boira Editorial. L’educació és la seva passió i es dedica a acompanyar adults que estan educant a criatures en el seu camí. Creu en la transformació de l’adult perquè pugui educar els infants i adolescents.

Entrada gratuïta

Més informació: Educaramconsciència.com

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

ical Google outlook Activitats
Ateneu Santcugatenc Map