Postres Creatives

Durada total: 2 hores

Horari: Dissabte d’11 a 13 h

Inici: No hi ha cap taller previst
Finalització: No hi ha cap taller previst

Preu: Per determinar

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de cuina
  • Tècniques de rebosteria
  • Presentació de postres

La cuina està plena de secrets i trucs. I les postres i el món de la rebosteria encara més.

Manel Gallego ens ensenyarà dues receptes basats en fruites, sobre tot cítrics i gelats, en combinació amb altres tipus de postres on es facin servir farines, barrejant amb petits pastissos o làctics.

Durant la sessió s’expliquen pas a pas les receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

És recomanable tenir coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.