Pastisseria: pastes de te veganes

Pastisseria i pastes de te a l'Ateneu amb Tartas de Luna Llena

Durada total: 3 hores

Horari: Dissabte de 10 a 13 h

Data: 23 de febrer

Preu: 38€ (sòcia/soci: 30€ )

Cal portar davantal i carmanyola

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Identificar productes d’origen exclusivament vegetal
  • Aplicar tècniques d’elaboració en productes vegans
  • Elaborar gamma de pasta de te vegana

Aquest és un taller de pastisseria vegana, on es realitzara Pasta de te vegana i està adreçat a aficionats de la pastisseria vegana i en general.

Durant la sessió s’expliquem pas a pas 4 receptes: la galeta bàsica de margarina vegetal, les ferradures de xocolata, la roseta amb melmelada i els botonets de crema de xocolata vegana. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.